BEWEEG NU! 

MEER bewegen is goed. GOED en BEWUST bewegen is beter!

Wat mijn cliënten zeggen...

10 berichten op 2 pagina's
Maartje B
18-09-18 22:13:57
N.a.v. Spit binnen enkele dagen terecht gekomen bij Sabine voor mensendiecktherapie. De rustige en geinteresseerde houding in combinatie met de vele uitleg heb ik als zeer prettig en effectief ervaren. De oefeningen die je thuis moet doen waren ook prettig, omdat je dan zelf ook het gevoel hebt dat jij in control bent over jouw lichaam en de pijn. Het was ook fijn om de verschillende houdingen rustig bij langs te gaan: zit je wel goed, hoe loop je, hoe sta je? Ik ben me nu bewuster van mijn houding en het effect van mijn houding op mijn lichaam. Ik kan het zeker aanraden, vooral bij klachten als spit of houdingsklachten
André Knottnerus
08-09-17 14:23:57
In aansluiting op een operatie vanwege een nekhernia heeft mw. Sabine Lemeer mij uitstekend begeleid. Zij heeft mij voorzien van zeer nuttige adviezen en van oefeningen wat betreft houding, lopen, zitten, tillen en bewegingen die voor mijn dagelijks functioneren van bijzonder belang zijn. Dat heeft veel bijgedragen aan mijn herstel.
Rene Peeters
07-09-17 20:34:21
Ik kreeg een burn-out, sliep niet meer. Op advies naar Sabine Lemeer voor een intakegesprek. Dit gaf me meteen vertrouwen om hier uit te komen. De behandeling ging van start, het begon met een kleine simpele oefening. Elke keer volgde een andere, logische oefening. Het sloot heel mooi op elkaar aan. Zonder druk, zonder moeten. Daarnaast kreeg ik een online programma, wat ook weer heel logisch aansloot op mijn behandeling.

Ik ben heel blij dat ik de stap naar Sabine heb genomen. Slapen en dus functioneren gaat weer prima.
Diana Keulen
19-12-16 08:19:46
Ik ben door Sabine heel goed geholpen met mijn lichamelijke klachten. Ik vond het met name fijn dat ze me met haar rustige en duidelijke uitleg / benadering elke keer gerust wist te stellen als ik me weer zorgen maakte om mijn klachten. De oefeningen die ik kreeg legde ze heel duidelijk uit ( ik kreeg ze zelfs uitgetekend op papier ;-) !) en deed ze met me mee. En toen ik er een keer, vanwege persoonlijke omstandigheden, niet lekker bij zat kreeg ik een fijne ontspanningsoefening. Ik vind het idee van een stukje eigen verantwoording ( het uitvoeren van de oefeningen thuis) erg prettig. Met de aangereikte handelingen kun je je eigen proces sturen.De ondersteuning en begeleiding van Sabine heb ik hierin als zeer prettig, inlevend , integer, met veel aandacht, zeer duidelijk en deskundig ervaren.
Anoniem in verband met privacy kind
18-11-16 12:26:36
Het is fijn dat alles gericht was op kinderen qua niveau en dat mijn dochter heel individueel benaderd werd. Haar tempo werd gevolgd want in het begin vond ze het best moeilijk en moeilijk om over te praten. Voor mij dus ook een goede bewustwording om ook haar tempo te gaan volgen. Hierdoor was het geen "groot probleem" en werd het niet erger gemaakt dan het was. Er werd normaal met alles omgegaan terwijl het een gevoelig onderwerp is. Je aanpak vond ik heel fijn. De therapie heeft veel inzicht gegeven en vooral de bewustwording sprong eruit. Ze leerde hoe ze het beste kan plassen, hoe aandrang aanvoelt, hoe ze die herkent en wat ze dan moet doen. Ze leerde hoe het komt dat ze druppelt. En hoe ze dat kan verhelpen. Je benaderingswijze is heel prettig. Het was een pittig traject maar ik ben blij dat we het gevolgd hebben. Er is niks dat ik of mijn dochter niet prettig vonden!

Bedankt voor alles! We zijn blij dat we bij jou terecht zijn gekomen. Je liet ons in onze waarde, niks was gek.
Tonen: 5  10

Deel deze pagina: