BEWEEG NU! 

MEER bewegen is goed. GOED en BEWUST bewegen is beter!

Mindfulness

Mindfullness is het makkelijkst te begrijpen vanuit zijn tegendeel: leven op de automatische piloot. In de keuken, tijdens het autorijden, op het werk - let maar eens op hoe vaak we op routine draaien terwijl de denkgeest bezig is met iets anders, met verleden en toekomst. 

Met mindfulness leef je intenser en bewuster. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger.

Trainingen

Dagelijks tijd vrij maken om de doe-modus te vervangen met de zijn-modus is een van de nuttigste geschenken die je jezelf kunt geven.

Bewuster en beter om gaan met stress, pijn en ander ongemak. Maar daarnaast gaat deze training verder dan alleen maar slim omgaan met stress. Deze training leert ook om meer stil te leren staan bij de zaken die er echt toe doen, zowel de grote als ook de kleine dingen. We leren om bewust en open aanwezig te zijn bij wat er nu gebeurt. Gewoon zijn met wat is.

Online zelfhulp 

Online zelfhulp bij spanning & Stress. Stress en spanning hebben voor veel mensen een negatieve klank. Maar stress kan juist ook goed zijn. Positieve stress zet ons bijvoorbeeld aan tot prestaties als sportwedstrijden of overwinnen van gevaarlijke situaties. 

We hebben stress ook nodig om een uitdaging aan te kunnen gaan, om positief te denken over onze eigen mogelijkheden. Stress is dus nodig om het lichaam waakzamer te maken.