BEWEEG NU! OEFENTHERAPIE MENSENDIECK
Je (online) coach in houding, beweging, slapen en ontspanning!
Sabine Lemeer

Sabine Lemeer

Voorstellen: Mijn naam is Sabine Lemeer, geboren 16-06-1976. Getrouwd en moeder van 1 dochter, Luna. In 2000 afgestudeerd aan de HBO opleiding voor oefentherapie Mensendieck in Amsterdam. Sinds 2001 woon ik in Maastricht waar ik mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck ben begonnen. In mijn werk als oefentherapeut vind ik het erg belangrijk dat iedereen klachtgericht en naar tevredenheid behandeld wordt.

Afgestudeerd: In 2000 afgestudeerd aan de HBO opleiding voor oefentherapie Mensendieck in Amsterdam. Sinds 2001 woon ik in Maastricht waar ik mijn praktijk voor oefentherapie Mensendieck ben begonnen.

Post HBO opleiding: In 2014 heb ik de post HBO opleiding Medical Kinetics gevolgd, Een methode die zich kenmerkt door het toepassen van de nieuwste inzichten op het gebied van gezond bewegen. De bewegingsleer richt zich voornamelijk op oefeningen waar alle volgende aspecten in verwerkt worden: mobiliteit - coördinatie - ontspanning - en energiebalans. Al deze oefeningen worden in 3 dimensionale bewegingspatronen aangeboden en continu in diverse variaties uitgevoerd. Let wel: in je dagelijks leven maak je ook nooit twee keer precies dezelfde beweging. Alleen oefentherapeuten Mensendieck/Cesar kunnen deze opleiding volgen.

Motto: Zelf doen, zelf voelen. Je eigen therapeut worden. Om dit te bereiken vind ik het erg belangrijk dat iedereen klachtgericht en naar tevredenheid behandeld wordt.

Specialisaties

Specialisaties

Gediplomeerd slaapoefentherapeut

Gediplomeerd Medical Kinetics trainer

Gediplomeerd mindfulnesstrainer

Gediplomeerd valpreventietrainer

Aangesloten bij

Aangesloten bij

Beroepsvereniging VvOCM www.vvocm.nl

MedicalKinetics - www.medicalkinetics.nl

Slaapoefentherapie www.slaapoefentherapie.nl

Kwaliteitsregister Paramedici www.kwaliteitsregisterparamedici.nl

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid